Blåhøj El A/S – Knud Petersen Filskov

Vi står med glæde parat til at give dig en professionel vejledning og rådgivning om alle vores produkter.

Et besøg værd

På vores adresse i Blåhøj, finder du vores flotte butik, som indeholder et stort og spændende udvalg i hvidevarer, små-el, brugskunst og belysning. 

Alt sammen er selvfølgelig i alle de kendte kvalitetsmærker.

Vi byder jer velkommen på vores hjemmeside og håber at se jer i butikken.

Hvidevarer

Vi har et bredt udvalg af moderne hårde hvidevarer fra bl.a. Bosch, Siemens, Miele, AEG, Electrolux m.m. Baseret på kvalitet og funktionsdygtige produkter til konkurrencedygtige priser. Mange af vores produkter har 4 års garanti.

Har du brug for levering og montering, hjælper vi gerne med det. Vores faguddannede personale sørger for det hele, så du selv slipper for besværet.

Små el

I vores butik tilbyder vi et stort sortiment af mindre elektroniske enheder, skabt til at lette dine daglige rutiner. Uanset om du søger en kompakt blender til morgenens smoothie eller reservedele til dine små-el, så har vi den perfekte løsning til dig.

Besøg vores butik idag og opdag vores brede udvalg af små-el produkter.

Brugskunst

Vi går meget op i indretning og synes det er spændende at finde brugskunst der passer sammen med vores udvalg af lamper.
Vores sortiment følger årstiderne og vi har altid nye spændende ting på hylderne.

Hos os finder du produkter fra Kähler, Rosendahl, La Vida, Specktrum, Speedtsberg og mange flere.  Som noget nyt, er vi begyndt at forhandle flotte lædertasker fra Corium.

Lamper

I butikken fører vi et stort udvalg af lamper. Vi har pendler, bordlamper, gulvlamper, udendørslamper og væglamper. Vi har lamper der passer til alle rum i huset og kan guide i valg af lyskilder  og har et stort udvalg heraf.  
Vi følger tidens trend og er altid opdateret med de seneste nyheder fra vores leverandører.

Trænger din lampe til ny lampeskærm, har vi et stort udvalg i både plisse og glatte skærme.

Vi er en del af EL Salg

EL-Salg er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for hårde hvidevarer, forbrugerelektronik, små el-apparater og belysning. 

Vores store udvalg af produkter og serviceydelser tilpasses løbende. Du kan til enhver tid se vores fulde sortiment på elsalg.dk.